Zeer waarschijnlijk heeft het laatste nieuws rondom het Coronavirus u al bereikt.
Om het aantal besmettingen tegen te gaan is er vanuit de overheid besloten de komende tijd streng de hand te houden aan een aantal voorzorgsmaatregelen.
Op versoepeling van de maatregelen lijken we de komende tijd absoluut niet te kunnen rekenen.

We hebben moeten concluderen dat we de veiligheid van onze gasten niet langer kunnen garanderen.
De preventieve corona maatregelen, waaraan wij strikt de hand willen houden, zorgen er daarnaast voor dat er tijdens de workshops en kooklessen een situatie ontstaat waarin er voor zowel deelnemers als leden van Team Meet the Chef geen ruimte is voor één op één contact en spontaniteit.

In verband hiermee hebben we met pijn in het hart moeten besluiten al onze activiteiten voor 2020 af te zeggen.

Deelnemers die zich hebben ingeschreven voor onze activiteiten en reeds hebben betaald ontvangen hun geld binnen 3 dagen terug.

Wij hopen u terug te zien in betere tijden. Tot die tijd: blijf gezond! 

WORKSHOPS

Tijdens onze workshops kookt u op niveau een zelf samengesteld menu onder begeleiding van een professionele chef. Samen gaat u culinair aan de slag tijdens een bedrijfsuitje, met uw vriendengroep of op een familiedag.

In de workshops wordt niet ingegaan op bereidingstechnieken en eigenschappen van de verschillende ingrediënten. Doen! is hier het kernwoord.

U maakt een selectie uit onderstaande voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten. Deze selectie zullen we tijdens de workshop samen gaan maken en eten.

Staat uw keuze er niet bij of wilt u iets anders? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact op met Meet The Chef en stel een workshop samen die past bij uw budget en groepssamenstelling.

Voorgerechten:
Gemarineerde zalm 
Venkel-appelsalade
Sinaasappelvinaigrette
of
Gerookte eendenborst
Gepocheerde peer
Vijgen
Crunch van gekarameliseerde pecannoten
of
Klassieke Caesar Salad


Tussengerechten:
Gebakken coquilles
Bloemkool
Vinaigrette van rozijnen / zeekraal
of
Gegrilde gamba's
Diverse tomaatbereidingen
Walnootpesto


Hoofdgerechten:
Picanha (van de BBQ) 
Ratatouille
Jus van kruidenpesto
of
Zalm (gebakken in groene kruidenpanade)
Gegrilde asperges
Risotto
Hollandaise
of
Eendenborst
Mousseline
Gewokte Spinazie
Jus van gerookte knoflook


Desserts:
Chocolademousse
Rood Fruit
Vanille Roomijs
of
Citroen Merengue taart
Kardemon Roomijs
of
Notenbrownie
Caramelsaus 
Specerijen Roomijs